Der udloddes en luksusferie for to personer til et eksklusivt resort i Caribien. Ferien inkluderer flybilletter, ophold i en suite med havudsigt, samt fuld forplejning. Vinderen vil også få adgang til resortets private strand, spa og andre eksklusive faciliteter. For at deltage skal du blot indsende dit navn og kontaktoplysninger inden den 1. juni. Vinderen trækkes den 15. juni og får direkte besked.

Deltag i årets største kreative konkurrence

Årets største kreative konkurrence er klar til at tage imod dine bedste idéer. Uanset om du er en erfaren hobbykunstner eller en begynder, er der mulighed for at vise dine evner frem og konkurrere om spændende præmier. Konkurrencen dækker et bredt spektrum af kreative discipliner, så der er noget for enhver smag. Læs om de nye konkurrencer og find inspiration til at deltage.

Få mulighed for at møde dine idoler

Udover de spændende konkurrencer, får du også mulighed for at møde dine idoler. Vær med i lodtrækningen om at vinde en eksklusiv meet and greet med dine yndlingskendte. Hvis du ikke har mulighed for at møde dem personligt, kan du i stedet finde en retro plakat med dit idol, som kan pynte op i dit hjem.

Konkurrencer for alle aldre og interesser

Der er konkurrencer, der henvender sig til alle aldersgrupper og interesser. Unge kan deltage i spændende gaming-konkurrencer, hvor de kan vise deres færdigheder inden for populære computerspil. For de lidt ældre er der mulighed for at dyste i klassiske brætspil som skak og backgammon. Familier kan samles om at løse udfordrende puslespil eller deltage i kreative aktiviteter som tegnekonkurrencer. Uanset alder og interesser er der altså noget for enhver smag, når de spændende konkurrencer skydes i gang.

Nyt års præmier, du ikke vil gå glip af

Årets nytårskoncurrence byder på spændende præmier, som du ikke vil fortryde at deltage i. Hovedpræmien er en luksuriøs weekendrejse for to til en af Europas mest romantiske byer. Derudover kan du vinde en ny smartphone, et gavekort på 5.000 kr. til en online-butik efter eget valg, eller en lækker kurv fyldt med lækkerier. Så hvad venter du på? Tilmeld dig konkurrencen i dag og vær med i lodtrækningen om disse fantastiske præmier.

Bliv en del af den store præmiekrig

Deltag i vores spændende konkurrencer og vær med i den store præmiekrig. Vi har en række fantastiske præmier på højkant, som du kan vinde ved at deltage. Uanset om du er til store kontanter, elektronik eller oplevelser, så har vi noget, der passer til enhver smag. Så hvad venter du på? Meld dig til i dag og bliv en del af den store præmiejagt.

Deltag og få en unik oplevelse

Deltag i vores spændende konkurrencer og få en unik oplevelse. Vores konkurrencer byder på en bred vifte af præmier, som giver dig mulighed for at vinde fantastiske oplevelser. Uanset om du er til eventyr, afslapning eller noget helt tredje, så har vi noget for enhver smag. Så skynd dig at deltage og bliv en af de heldige vindere.

Konkurrencer med fantastiske gevinster

Der er mange spændende konkurrencer i vente, hvor du kan vinde fantastiske gevinster. Deltag for eksempel i konkurrencen om en all-inclusive ferie til Caribien for to personer. Eller vind en splinterny elcykel til en værdi af 20.000 kr. Der er også mulighed for at vinde et gavekort på 5.000 kr. til et stort varehus. Uanset hvilken konkurrence du vælger at deltage i, så er der store chancer for at gå hjem som vinder.

Udfordr dine venner i spændende konkurrencer

Udfordr dine venner i spændende konkurrencer og se, hvem der er den bedste. Konkurrencerne kan være alt fra klassiske brætspil som skak eller backgammon til mere fysiske udfordringer som armbrydning eller sækkevæddeløb. Uanset hvad I vælger, vil det være en sjov og social oplevelse, hvor I kan hygge jer sammen og teste jeres færdigheder. Lad konkurrencerne være et godt påskud til at samles med dine venner og have det sjovt.

Vær med til at gøre en forskel

Som en del af konkurrencerne vil der være mulighed for at gøre en forskel for lokalsamfundet. Deltag i indsamlinger af tøj, legetøj eller mad, som vil blive doneret til velgørende organisationer. Du kan også melde dig som frivillig til at hjælpe til ved arrangementerne. Uanset om du vælger at deltage i konkurrencerne eller ej, så er der mulighed for at bidrage og gøre en positiv forskel for andre. Tilmeld dig i dag og vær med til at skabe et stærkere fællesskab.

jernbane Transport